Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiTiehankkeiden kiireellisyysjärjestys

Share |

Torstai 18.9.2008 klo 22:05 - Petri Kalmi


Minulta kysyttiin, onko kunnassa tehty minkäänlaista kiireellisyysjärjestystä eri tiehankkeille.  Seuraavassa Nurmijärven teknisen lautakunnan rankkaus. Uudenmaan tiepiirin toiminta- ja taloussuunnitelmaan vuosille 2009-2012 ehdotetaan  seuraavaa toteutusjärjestystä:

1. Klaukkalan ohikulkutien rahoitus2. Lahnus-Klaukkala kevyenliikenteen väylä3. Lopentien ja Kirkkotien risteysjärjestelyt4. Kirkkotie siirretään kaavanmukaiseen paikkaan5. Kuonomäentien kevyenliikenteen väylä6. Keimola-Loppi tien parannus  välillä Lahnuksentie-Hämeenlinnan moottoritie7. Kevyenliikenteen väylä Lopentielle, Perttulan kohdalle8. Puuttuva kevyenliikenteen väylästö Röykkä-Rajamäki tielle ja sen valaiseminen9. Puuttuva kevyenliikenteen väylästö Rajamäki- kirkonkylä ja tien valaiseminen10. Tie 1321:n yhdistäminen kantatie 45:een Nukarilla11. Palkkisillantien varustaminen jalankulkutiellä välillä ns. Herustentie-Herusten uimarannantie12. Kevyenliikenteen väylä Metsäkylän ja Klaukkalan välillä Kirkkotien ja Nummelantien osalle13. Kevyenliikenteen väylä välillä Metsäkyläntie-Metsäkylän koulu Kunta painottaa ihan oikein lausunnossaan, että valtion on vastattava lainmukaisista velvoitteistaan liikenneväylien rakentamisessa ja ylläpidossa, koska liikenteestä saatavat verotulot ohjautuvat valtiolle.

 

Avainsanat: tiehankkeet, kevyt liikenne


Kommentit

20.9.2008 15:15  Ruuhkissa aamuin illoin istuva Klaukkalasta

Millainen aikataulu ohikulkutiellä tällä hetkellä on? Uskotko, että se ylipäätään saadaan?

22.9.2008 12:49  petri kalmi

Uskon että se tulee, mutta aikataulu on epäselvä. Tielle ollaan etsimässä uutta linjausta hieman pitävämmälle maaperälle kuin ensimmäinen suunnitelma oli. Uskon että syksyn mittaan selviää jotain aikataulun suhteen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini