Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiKlaukkalan neuvolaan psykiatrinen hoitaja

Share |

Maanantai 22.9.2008 klo 13:48 - petri kalmi


Jokelan tapahtumista tulee kuluneeksi lähiaikoina vuosi.  Mielenterveysteema on yhä enemmän mediassa. Henkistä pahoinvointia on niin aikuisissa kuin lapsissakin. 

 Nurmijärvellä asiaan on puututtu mm siten, että Klaukkalan neuvolaan on palkattu syksyllä psykiatrinen hoitaja, jonka kohderyhmänä ovat neuvolan asiakkaat. Hoitajan puheille pääsee matalan kynnyksen kautta. Vastaanotolle ei tarvita lähetettä.

 Uuden viran perustamisen taustalla on tavoite ennaltaehkäistä riskiryhmässä olevien perheiden mielenterveusongelmia riittävän ajoissa.  Hoitaja tekee kotikäyntejä ja pitää mm. debressiokoulutusta. Aloitteen kyseisen viran perustamisesta teki Keskustan Virpi Korhonen. Muissa Suomen kunnissa ei ole vielä neuvolatoiminnan yhteydessä toimivaa psykiatrista hoitajaa. 

Avainsanat: klaukkala, palvelut, mielenterveys


Kommentit

23.9.2008 23:27  Surullinen Klaukkalasta

Onko sinussa ennustajaeukkoa? Tämän päivän tapahtumat moninkertaistavat kansalliset haavat.

24.9.2008 12:07  petri kalmi

Valitettava ja murheellinen tuo Kauhajoen uutinen. Tuon blogin tausta oli se että selailin viikonloppuna viime vuoden kalenteriani. Tuusulan tapahtuma liippasi sen verran läheltä, että siitä oli mainintoja kalenterissa. Ajattelin että on hyvä kertoa lukijoille, että jotain on tehty asioiden hyväksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini