Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiKlaukkalan torin avajaiset

Share |

Perjantai 10.10.2008 - petri kalmi


Tänään pidettiin Klaukkalan torin avajaiset. Ohjelmassa oli kunnanjohtajan puheen lisäksi taikuri, laulaja Mikko Perkoila ja Nurmijärven Puhallinorkesteri, joka tahditti toritansseja.  Paikalla oli useita satoja kuntalaisia.

Torilla oli myös Hyde Park, jonka ensimmäisenä puhujana olin.  Totesin torin tervetulleeksi ja pyysin, että kyläläiset ottavat sen omakseen.  Torille on lupautunut useita myyjiä ja on tärkeätä että heillä asioidaan.

Kehoitin myös klaukkalaisia äänestämään klaukkalalaisia.  Nykyisessä valtuustossa puolta pienempi kirkonkylä on 14 valtuutetun kotikylä kun Klaukkalasta on vain 13 valtuutettua.  Oikeampi asukasmäärän mukainen määrä olisi parikymmentä valtuutettua.  Aika ajoin kunnallisessa päätöksenteossa tulee tilanteita, jolloin kotikylän asioille pitää saada kannatusta.

 Seuraavan kerran torillamme tapahtuu 19.10, jolloin on Klaukkalan syysmarkkinat.  Tervetuloa tutustumaan minuun ja muihin Keskustan ehdokkaisiin teltallamme.

Avainsanat: Klaukkala, palvelut, tori


Kommentit

14.10.2008 23:24  Uimamaisteri

Hyvä oli puheesi klaukkalalaisten ehdokkaista. Nämä vaalit ovat Klaukkala vastaan muu maailma.
Uimahalli tarvitaan!

10.9.2011 12:20  true religion jeans outlet

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini