Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiValoa, voimaa ja energiansäästöä

Share |

Torstai 16.10.2008 klo 22:46 - petri kalmi


Nurmijärven Sähkön energiansäästöviikon kanta-shkl.jpgasiakastapahtumassa esiteltiin www.motiva.fi –sivujen virtuaaliohjelma, jossa  jokainen voi testata omaa energiakulutustaan ja ennen kaikkea miten sitä voi vähentää.

Jos huoneen lämpötilaa alentaa kahdella asteella, säästö on merkittävä. Energiatalon huoneissa ilmanvaihdon, valaistuksen ja mm. television ja pyykin rumpukuivauksen energiankulutusta voi seurata ja arvioida.

Energiansäästö kannattaa, mutta säästätkö oikeassa paikassa? Ei kannata keskittyä epäolennaiseen, vaan arvottaa itselle tärkeät kulutuksen kohdat ja pyrkiä säästämään muissa, itselle vähemmän tärkeissä.

Avainsanat: energia, sähkö, säästö


Kommentit

16.10.2008 23:49  Kohtuus kaikessa

Säästätkö itse energiaa? Miksi meidän Suomessa pitäisi säästää, kun esimerkiksi USA:ssa ja Kiinassa kaikki viittaa kintaalla koko asialle? Me ollaan niin pieni pala maapalloa, että eikö me voida elää ilman huonoa omaatuntoa tässä asiassa?

11.9.2011 4:35  true religion jeans outlet

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini