Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiPirunsarvia ja puuttuvia istutuksia

Share |

Lauantai 18.10.2008 klo 19:47 - petri kalmi


Tänään törmäsin ensimmäisen kerran omalta osaltani vaalimainosten tuhrimiseen. Joku tunne-elämältään järkkynyt oli sutannut Lahnuksentien varrella olevaa mainostauluani mm pirunsarvilla ja teksteillä.  Pirunsarvien ajattelin ensin olevan jonkun minut hyvin tuntevan henkilön aikaansaannos, mutta tekstilisäykset Goebbelseineen ja kirosanoineen viittaavat johonkin ihan muuhun. Parhaillaan ollaan etsimässä  176-184 senttistä lukion käynyttä klaukkalalaista nuorukaista. Jäljillä ollaan. Seuraamuksena voi olla mahdollinen sakko ja yli 300 euron vahingonkorvaus. Syyllisen kiinnisaantiin johtavasta vihjeestä tulee kunnon rahapalkkio. Antakaa vinkkejä.

Muuten ulkomainonnassa on kunnanhallituksen ja eri puolueiden hyväksymiä sääntöjä pidättäytyä asemakaava-alueilla mainostamisesta noudatettu. Poikkeuksena tuntuvat olevan jotkut kokoomuksen ja vihreiden ehdokkaat.  Sääntöjen noudattaminen tuntuu vaikealta. Mitenkähän ajan mittaan sitten on päätöksenteko. Löytyykö silloinkaan vastuuntuntoa?

Tänään päivällä olin kymmenkunnan muun klaukkalalaisen keskustaehdokkaan kanssa jakamassa ilmapalloja ja esitteitä kylämme eri kauppojen pihoilla. Tunnelma oli kylmästä tuulesta huolimatta vireä.terkkarin_parkkip_002.jpg

Poistullessani huomasin, ettei  Klaukkalan terveyskeskuksen hienon parkkipaikan istutuksia ole vieläkään saatu kuntoon.  Jo viime vuonna vuorimännyt valahtivat jyrkästä rinteestä veden mukana alas. Asiaa kysellessä puut luvattiin palauttaa kasvuunlähtötarkastuksen jälkeen. Ei ole palautettu. Kunta on maksanut istutuksista. Toivottavasti se myös valvoo etuaan.

 

 

 

Avainsanat: mainos, sottaaminen, nuorisorikollinen, vaalit, istutukset


Kommentit

18.10.2008 20:51  Tarkkailija

Mulla olisi yksi ehdokas töhrijäksi. Kyläläisiä ja kännissä.

18.10.2008 21:06  petri

liian suuri populaatio. olemme rajanneet sen joukkoon, jossa on vain kolmisenkymmentä vaihtoehtoa.

19.10.2008 13:26  Kaisu Paulanto

Heippa Petri, Tuossa pyöräillessäni takaisin markkinoilta huomasin, että Mäkelän Outin mainoksessa oli Hitlerin viikset. Goebbelshän oli Hitlerin propagansaministeri. Että historiaa on luettu..

19.10.2008 16:15  Nurmijärvi All Night Long

Töhrijä/t ovat nettiajan lapsia: Göbbels se on suomeksi ei Goebbels.

20.10.2008 12:21  Multasormi

Et ole ainoa, joka on seurannut terveysaseman liukumäntyjä. Monta kymmentä tainta on käytännössä tuhoutunut. Tällaiseen tuhlaukseen kunnalla näyttää olevan rahaa, vaikka kyse ei olekaan suuresta summasta. Enemmänkin esteettinen haitta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini