Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiMarkkinahulinaa

Share |

Sunnuntai 19.10.2008 klo 21:23 - petri kalmi


markkinat_klake_006.jpgTänään olivat joka syksyiset Klaukkalan syysmarkkinat.  Sää oli eiliseen syysmyrskyyn verrattuna leppoisa.  Markkinoilla oli paljon kävijöitä ja asiaan kuuluvasti myös merkittävät puolueet esillä.  Tosin hajaannuksesta kärsivä Kokoomus ei ollut saanut aikaiseksi osastoa eikä myöskään Vasemmistoliitto, jolta taitaa olla Klaukkalasta vain yksi ehdokas.

 Äänestäjiä kävi osastollamme toista tuhatta.  Vanhasen Matti veti tietenkin porukkaa ja myös mediaa.  Paikalla oli niin Lehtikuva kuin Hbl puhumattakaan paikallisista aina ajan tasalla olevista lehdistä.

 Äänestäjien ykkösaiheena oli ehdottamasti Klaukkalan Uimahalli, joka koettiin todella tärkeäksi.  Toiseksi suosituin teema oli junarata Klaukkalaan.  Tunnelma kaiken kaikkiaan oli iloinen.  Keskustalaisia ehdokkaita oli osastolla ainakin 22.  Aikamoinen voimannäyttö kunnan johtavalta puolueelta, joka pitää myös Klaukkalassa ykkössijaa kunnallisvaalien äänissä laskettuna.

Enää viikko varsinaiseen vaalipäivään.  Vielä ehtii myös ennakkoäänestämään maanantaina ja tiistaina.  Tee viisas valinta ja piirrä äänestyslippuun numerot 1 ja 8 eli 18!

Avainsanat: klaukkala. markkinat, äänestäjät, uimahalli


Kommentit

20.10.2008 12:18  Käsipohjaa

En itse ole mitenkään kiihkeä uimahallin kannattaja. Hyvä asia se varmaan on niille, jotka sellaista tarvitsevat.
Mihin sinun mielestäsi pitäisi ensikisi rakentaa kevyen liikenteen väylä? Ja pitäisikö kunnan rakentaa omalla eli veronmaksajien kustannuksella kevyen liikenteen väyliä valtion teille?

20.10.2008 22:18  petri kalmi

Eiköhän sinne tule myös aikuisten uimakoulu meille käsipohjan taitajille:-). Ensin sellaiset taajamien lähellä oleva kokoojatiet, siihen asti mistä alkaen taksit vievät koululaiset kouluun. Kärjessä ovat Lahnuksentien 2km, Kuonomäentien 2 km ja Klaukkalantie Järvihaasta Aistolan alueelle (n 1,5 km).

21.10.2008 22:01  petri kalmi

Uimahalli ja kevyenliikenteen väylät eivät ole vaihtoehtoisia. Tiepiirin budjetissa on ollut jo moneen kertaan rahat esim Lahnuksentien kevytväylään.. Hanke on kariutunut valituksiin. Eli ei kaikkea tarvitse kunnan pussista maksaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini