Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiAlea iacta est eli arpa on heitetty

Share |

Lauantai 25.10.2008 klo 23:09 - petri kalmi


Kohta siirrymme sunnuntain, vaalipäivän puolelle. Sain juuri jaettua viimeiset käteen jääneet esitteet.  Eli kaikki, mitä suunnittelinkin kuntavaali.jpgkampanjan suhteen, on tehty. Jonkun verran suoramainontaa ja lehti-ilmoittelua, kolme ulkomainostaulua ja tämä niin mukavaksi harrastukseksi muodotunut webbi. Pai kertaa olen ehtinyt myös toreille ja turuille.  Tällä kertaa paneelit jäivät ulkomaanmatkojen vuoksi väliin.

Jonkin verran olen saanut kritiikkiä siitä, että lupailen liian konkreettisia asioita nykyisessä taloudellisessa tilanteessa.  Minun mielestäni meillä tulee olla rohkeutta ottaa ihan oikeasti asioihin kantaa ja tehdä haaveista totta.  Liian paljon näkyy sellaisia pullamössökampanjoita, joissa leikitään kauniilla sanoilla ilman minkäänlaista konkretiaa. 

Joskus oikein miettii että onko kaikki ehdokkaat ihan oikeasti mukana kunnallisvaalikisassa, jonka tuloksena pääsee päättämään kuntalaisten arkipäivää koskevista tärkeistä asioista. Joidenkin osalta tuntuu että ovat mukana suosituin nurmijärveläinen-kisassa.

Huomenna sitten äänestämään.  Numero 18 on helppo kirjoittaa!

Avainsanat: vaalit, kampanja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini