Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiEnsi vuonna Lahnuksentien kevytväylä!

Share |

Maanantai 3.11.2008 klo 22:27 - petri kalmi


Kaikki Klaukkalassa asuvat tietävät Lahnuksentien vaarallisuuden.  Tie on kapea ja mutkainen ja sillä ei ole kevyen liikenteen väylää kevytvyl.jpglukuunottamatta sataa metriä K-marketilta ja kolmea sataa metriä Polimoonilta.  Välissä siis on yli kaksi kilometriä vaarallista pätkää.  Harjulassa asumanani aikana kahteen kertaan on väylä ollut toteutuakseen. Molemmilla kerroilla sen rakentaminen on kaatunut valituksiin.

Nyt Uudenmaan tiepiirissä on varaus sen määrärahalla ensi vuodelle ja usko on vahva, että se myös rakennetaan!

 

Avainsanat: harjula, liikenne, turvallisuus


Kommentit

5.11.2008 20:01  koululaisen äiti Syrjälästä

Nyt on pidettävä huoli, että kevytväylä myös rakennetaan!
Ei ole liian suuri hanke, kun vaan tahtoa riittää!

5.11.2008 22:45  petri kalmi

Näin on. Valitettavaa tässä asiassa on ollut se, että valitusoikeus Suomessa on niin vahva. Jollakin tavalla systeemiä tulisi muuttaa niin että suhteellisuuden taju säilyisi. Nyt vuosikymmeniä mitättömät kuvitteelliset taloudelliset edut ja kunniakysymykset asettavat tuhannet asukkaat kerta toisen jälkeen lähes "hengen vaaraan".

9.11.2008 12:35  Juha

Hei

Ymmärtääkseni Lahnuksentie varrella oleva Auto Tanskanen on vastustanut kevyenlikenteenväylää. Huomasin, että Auto Tanskasen tilalle on tullut Incar niminen autoliike. Onko tietoa mikä on Incarin suhtautuminen kevyenliikenteenväylään?

Toivon todella, että kevyenliikenteenväylä toteutuu. Itsekin kävelen lähes päivittäin kyseisen tien olematonta reunaa pitkin.

16.11.2008 18:21  petri kalmi

Olen kuullut, että uusi yrittäjä on yhteistyökykyinen. Ymmärtää varmaan liikenneturvallisuuden päälle ja että osa asiakkaita tulee läheltä.

8.8.2014 9:24  Jani Närhi

Nyt kun kevyenliikenteen väylä on saatu Syrjälään on kaikki sitten ilmeisesti kunnossa? Eihän siellä Simolan suunnalla muutenkaan asu kuin muutamia lapsia, joten mitäpä sitä pidemmälle jatkamaan?
Rekkaliikennekkään Lahnuksentiellä ei ole kuin kaksinkertaistunut vuodesta 2008. Kuntahan ei tunnetusti osallistu yli 10 vuotiaiden koulukyytikustannuksiin kun etäisyys koululle jää alle 5km.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini