Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiKansalaisaktiivisuutta ja ympäristötekoja

Share |

Maanantai 10.11.2008 klo 21:58 - petri kalmi


Eilen sunnuntaina lenkillä tapasin esimerkillisen ihmisen.  Juostessani Brunnin ohitse havaitsin nuoren naisen keräävän Lahnuksentien varresta roskia.  Pysähdyin ja kysyin että teetkö tuota korvauksesta vai muuten vain.  Hän vastasi että muuten vain, kun ottaa päähän kaikki se roska joka kertyy tien varteen. Naisen nimi oli Sari Ojala ja ansaitsisi palkinnon jokanaisen ympäristöteosta.

Tien toisella puolella on Liddlin pihassa Rolssi niminen autogrilli.  Grillistä ostettujen tuotteiden kääreet eivät valitettavasti löydä tietään harvoihin roskiksiin vaan porukat heittelevät niitä pihalle ja ojiin. 

Grillistä on ollut lähellä asuville muutakin haittaa.  Asiakkaiden autot häiritsevät lähellä asuvia öisellä ajelullaan ja kovaäänisellä musiikilla.  Kioskin rakennusluvasta on kuulemma valitettukin oikeuteen.

Itse olen satunnaisesti hakenut sieltä yöpalaa ja se on maistunut hyvin.  Eli grilli on hyvä olla, mutta nykyinen paikka on väärä.  Koska se ei enää ole Klaukkalan keskustassa sinne harvoin tullaan kävellen.  Olisiko sille kuitenkin parempi paikka esimerkiksi Viirin pellolla tulevan CM:n alapuolella.  Siinä, jonka kunta lunastaa ja jolle ei heti ole selkeää käyttöä.  Siihen voisi oivasti tehdä liityntäparkkialueen ja sijoittaa yhden autogrillin. Vai mitä?

 

 

Avainsanat: ympäristö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini