Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiEi ruuhkamaksuille!

Share |

Tiistai 12.4.2011 klo 11:03 - pk


Hämmästyneenä luin tänään ympäristöministeri Paula Lehtomäen maantie.jpgruuhkamaksuja puolustavaa kantaa Hesarista.  Olen sen verran paljon ollut kentällä, että tiedän, että Paula on mielipiteensä kanssa varsin yksin ehdokaskaartissamme.

Itse olen ehdottomasti niitä vastaan.  Niin kauan, kuin meillä kehyskuntien asukkailla ei ole toimivia julkisen liikenteen palveluja on turha luoda tuollaisia pakkorahastuselementtejä. Ennen vanhaan meitä maalaisia verotettiin Töölössä Tullinpuomin kohdalla, nyt se tapahtuisi jo aiemmin.

Tietosuoja-asiamies Aarnio, joka yksisilmäisine kannanottoineen on paljon hidastanut yhteiskunnan kehittämistä osui poikkeuksellisesti oikeaan tuomitessaan suunnitellun satelliittipaikantamiseen perustuvan tiemaksujen perinnän.  Emme tarvitse mitään Isoveli valvoo -järjestelmää yhteiskuntaamme.  Mistä ihmeestä liikenneviraston työryhmälle tulikaan tuollainen George Orwellmainen ajatus päähän.

Ymmärrän ruuhkamaksut suurkaupungeissa, missä on toimiva joukkoliikenne ja todelliset ruuhkat.  Täällä ruuhkaksi kutsutaan ilmiötä, joka on Helsingin sisääntuloväylillä tunnin verran aamusta ja jonka syntymisen pääsyinä on Helsingin omat katuverkon käytön rajoittamistoimenpiteet.

Ei täällä kehyskunnissa ole ruuhkia.  Tänään ajaessani Klaukkalasta Palojoen kautta toiseen kasvukeskukseen Hyrylään vastaan tuli parikymmentä autoa. Hyvä kun näkivät toisiaan edes peltoaukeilla. Ala siinä sitten niitä verottamaan!

Mikäli haluatte varmistua siitä, että äänenne menee varmasti ruuhkamaksuja vastaan, tervetuloa äänestyspaikoille kirjoittamaan lipukkeeseen 203.

Avainsanat: ruuhkamaksut, liikenne, tiet, rautatiet


Kommentit

12.4.2011 13:11  Arja Ilander

Hyvin ajateltu. Arja

13.4.2011 0:43  Jari Uotila

Meillähän on jo ruuhkamaksu polttoaineessa. Kehä I:llä kulutus on 'ruuhka-aikana' tuplana maakunnissa tyhjän tien ajoon verrattuna. Se joka käyttää, se myös maksaa tasan käyttönsä mukaisesti, ei siinä mitään keinotekoisia ajoneuvo-, alue- tai olosuhdekertoimia tai tariffeja tarvita.

Eikä tuon 'ruuhkamaksun' keräämiseksi tarvitse maksaa mitään ylimääräistä maksun keräämisestä, lisäksi yksityisyys säilyy, oikeudenmukaisuus toteutuu jne...

13.4.2011 13:37  Tolvanen inkeri

Todellakin emme asu missään Lontoossa.Mikä seuraus ruuhkamaksuilla olisi?Vähäinen säästö varmaan? Ihmiset ajautuisivat vähitellen töihin kehyskuntiin...Ihmiset ajaisi tästä Vantaanlaakso-Martinlaakso juna-asemalle ja menisivät junalla kaupunkiin.

16.4.2011 18:24  irma luostari

Jos ja kun pääset eduskuntaan, miten aiot kehittää ikä-ihmisten hyvin vointia ja tulevaisuutta. Tällä hetkellä periaate on että vanhukset hoidetaan kotiin, kodinhoitaja tuo ruuan ja viipyy korkeintaan 10 min. ja se on siinä????
Túleeko tähän koskaan mitään parannusta? Ja toinen minua askarruttava asia on omaishoitajat, jos ja kun heille maksetaan omaishoitaja tukea siitä menee n.puolet veroon ja sitten he eivät ole kotitalousvähennys kelpoisia, koska verotoimiston mukaan kahta sosialietuutta ei saada yhtäaikaan. Kysyn mikä sosialietu tämä on kun tästä kuitenki maksetaan kovan prosentin mukaan vero.Olin omaishoitaja 3v n.24 tuntia vuorokaudessa, jokaa on kyllä päättynyt luonnollista tietä. Voisitko vastata niin kuulisi sinun mielipiteesi.

6.12.2011 10:49  Coach outlet bags

Cheap coach bags are one of the cheapest. These bags are a great introduction to the fashion world. Many women save up for months in order to buy their very first Coach Outlet Canada.No matter which route you choose, beware of knockoffs. Because of the popularity and value of coach outlet bags many folks have tried to duplicate them and sell their knockoffs at coach outlet Prices. The quality cannot be duplicated by these crooks, but you may not be able to tell the difference until you get the coach handbags in hand. Take your time, and look around though and I am certain you will find a quality coach bags sale at a steep discount.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini