Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiMyös siltarumpuja tarvitaan

Share |

Torstai 14.4.2011


Ohessa kirjoitus, mikä julkaistiin paikallislehdissä.  Jutussa mainitaan Nurmijärveläisiä hankkeita, mutta näitä löytyy joka kunnasta.  Porvoosta mm Kuninkaanportin kauppakeskuksen lupa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla pääradan lisäkapasiteetin rakentaminen, Tuusulassa Hyrylän ohikulkutie, Keravalla ja Sipoossa Nikkilä-Kerava välisen rautatien henkilöliikenteelle otto yms yms yms.  Maakunnan etuja tulee puolustaa aktiivisesti, ettei Helsinki hamua kaikkia investointirahoja.

---------------------------------------------------------------

Helsingin media kutsuu siltarumpupoliitikoksi edustajaa, joka ajaa voimakkaasti oman kotiseutunsa asiaa.  Poikkeuksena ovat helsinkiläisten poliitikkojen ajamat asiat, jotka eivät muka ole siltarumpupolitiikkaa, vaan ajavat koko valtakunnan etua.

Olen siltarumpupoliitikko. Minun mielestäni edustajan tulee ajaa omien äänestäjiensä asiaa.  Suuri osa asioista on ideologisia, kuten lapsiperheiden tukeminen, perusturvan kehittäminen ja yrittäjyyden edistäminen, joita kaikkia ajan. Mutta on myös päätöksiä, joilla ohjataan investointeja.  Kansanedustajalla on vaikutusvaltaa talousarvion lisäksi myös ministeriöissä ja maakuntatasolla tapahtuviin päätöksiin.

Minusta Klaukkalan ohikulkutie tulee rakentaa, kunnan urheilutilahankkeisiin tulee saada tukea, Klaukkalan rataa tulee aikaistaa ja maakuntakaavassa tulee kuntaan saada tilaa vaativan kaupan alueita. Kaikki hankkeita, jotka parantavat kuntalaisten palveluja ja liikkumista sekä luovat työpaikkoja ja verotuloja, joilla voidaan kehittää peruspalveluja.

Muokattu 14.4.2011 7:15: pk


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini