Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiKlaukkalan markkinatunnelmia

Share |

Sunnuntai 21.10.2012 klo 20:16 - Pk


Tänään järjestettiin jokavuotiset Klaukkalan syysmarkkinat. Viileästä säästä huolimatta väkeä riitti tungokseen asti. Sää suosi lämmintä VaaliPysäkkämme. telttaosastoltamme monet siirtyivät sisätiloihin kahvittelemaan, hakemaan ilmapalloja, tekemään huippuostoksia kirppariltamme ja ennenkaikkea keskustelemaan ehdokkaidemme kanssa, joita oli paikalla kolmisenkymmentä. Mukimenekin pohjalta reilusti yli puolen tuhatta vierailijaa sai vaihtaa ajatuksiaan.

Keskeisiä teemoja olivat kunnalliset investoinnit ja palvelujen kehittyminen. Klaukkalan uimahalli oli monen toiveissa  korkealla. Liikenteen sujuvuutta liityntäparkkeineen ja ohikulkuteineen toivottiin. Kunnallisten palveluiden parantaminen mm terveyspalveluiden osalta oli monen huulilla.

VaaliPysäkillä oli tarjolla myös taidetta.  Jotkut Matti Vanhasen tekemät taulut ja Tatu Vanhasen patsaat nousivat tarjousmenettelyssä jopa 200 euroon!

VaaliPysäkki on avoinna myös tulevalla viikolla arkisin 15-19, lauantaina 10-17 ja sunnuntaina vaalikahvien merkeissä klo 9-20, minkä jälkeen on vaalivalvojaiset. Viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä tiistaina on aamukahvit klo 8-10. Tervetuloa! Kirpputori on avoinna myös samoina aikoina.

Avainsanat: Klaukkala, markkinat, investoinnit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini