Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fikotisivujen merkityksestä

Tiistai 28.10.2008 klo 22:23 - petri kalmi

Näin vaalien jälkeen on aika pohtia mennyttä kampanjaa.  Uutena mediana minulla oli internet ja erityisesti nämä kotisivut.  Olen iloinen siitä, että aloin niitä kirjoittaa.  Erityisesti jokapäiväistä blogia kirjoittaessa on joutunut kokoamaan ajatuksiaan ja etsimään faktatietoa eri tavalla kuin ennen.

Blogin lukijamääriin olen tyytyväinen.  Minulla ei ole tietoa minkälaisia lukuja ihmiset yleensä saavat mutta minulla ne liikkuivat 20 ja 78 välillä päivittäin.  Tietenkin oli paljon päällekkäisyyttä, mutta kiitettävän moni otti yhteyttäkin sähköpostin kautta. Blogiin suoraan tuli muutamia kymmeniä kommentteja. Muutaman "häirikköviestin" jouduin poistamaan. Katson että "julkaisijana" vastaan siinä mielessä sivujen sisällöstä, vaikka kommentoija olisikin ollut joku toinen.  Otin tietenkin printit ennen poistamista.

Huomenna on verovaltuusto.  Siellä tullaan päättämään ensi vuoden veroista.  Nykyinen taso säilyy lähes kaikessa.  Kunnallisveroprosentti  tullee olemaan myös ensi vuonna 18,75, siitä tuskin äänestetäänkään.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kotisivut, vaalit