Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiPirunsarvia ja puuttuvia istutuksia

Lauantai 18.10.2008 klo 19:47 - petri kalmi

Tänään törmäsin ensimmäisen kerran omalta osaltani vaalimainosten tuhrimiseen. Joku tunne-elämältään järkkynyt oli sutannut Lahnuksentien varrella olevaa mainostauluani mm pirunsarvilla ja teksteillä.  Pirunsarvien ajattelin ensin olevan jonkun minut hyvin tuntevan henkilön aikaansaannos, mutta tekstilisäykset Goebbelseineen ja kirosanoineen viittaavat johonkin ihan muuhun. Parhaillaan ollaan etsimässä  176-184 senttistä lukion käynyttä klaukkalalaista nuorukaista. Jäljillä ollaan. Seuraamuksena voi olla mahdollinen sakko ja yli 300 euron vahingonkorvaus. Syyllisen kiinnisaantiin johtavasta vihjeestä tulee kunnon rahapalkkio. Antakaa vinkkejä.

Muuten ulkomainonnassa on kunnanhallituksen ja eri puolueiden hyväksymiä sääntöjä pidättäytyä asemakaava-alueilla mainostamisesta noudatettu. Poikkeuksena tuntuvat olevan jotkut kokoomuksen ja vihreiden ehdokkaat.  Sääntöjen noudattaminen tuntuu vaikealta. Mitenkähän ajan mittaan sitten on päätöksenteko. Löytyykö silloinkaan vastuuntuntoa?

Tänään päivällä olin kymmenkunnan muun klaukkalalaisen keskustaehdokkaan kanssa jakamassa ilmapalloja ja esitteitä kylämme eri kauppojen pihoilla. Tunnelma oli kylmästä tuulesta huolimatta vireä.terkkarin_parkkip_002.jpg

Poistullessani huomasin, ettei  Klaukkalan terveyskeskuksen hienon parkkipaikan istutuksia ole vieläkään saatu kuntoon.  Jo viime vuonna vuorimännyt valahtivat jyrkästä rinteestä veden mukana alas. Asiaa kysellessä puut luvattiin palauttaa kasvuunlähtötarkastuksen jälkeen. Ei ole palautettu. Kunta on maksanut istutuksista. Toivottavasti se myös valvoo etuaan.

 

 

 

5 kommenttia . Avainsanat: mainos, sottaaminen, nuorisorikollinen, vaalit, istutukset