Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiEi ruuhkamaksuille!

Tiistai 12.4.2011 klo 11:03 - pk

Hämmästyneenä luin tänään ympäristöministeri Paula Lehtomäen maantie.jpgruuhkamaksuja puolustavaa kantaa Hesarista.  Olen sen verran paljon ollut kentällä, että tiedän, että Paula on mielipiteensä kanssa varsin yksin ehdokaskaartissamme.

Itse olen ehdottomasti niitä vastaan.  Niin kauan, kuin meillä kehyskuntien asukkailla ei ole toimivia julkisen liikenteen palveluja on turha luoda tuollaisia pakkorahastuselementtejä. Ennen vanhaan meitä maalaisia verotettiin Töölössä Tullinpuomin kohdalla, nyt se tapahtuisi jo aiemmin.

Tietosuoja-asiamies Aarnio, joka yksisilmäisine kannanottoineen on paljon hidastanut yhteiskunnan kehittämistä osui poikkeuksellisesti oikeaan tuomitessaan suunnitellun satelliittipaikantamiseen perustuvan tiemaksujen perinnän.  Emme tarvitse mitään Isoveli valvoo -järjestelmää yhteiskuntaamme.  Mistä ihmeestä liikenneviraston työryhmälle tulikaan tuollainen George Orwellmainen ajatus päähän.

Ymmärrän ruuhkamaksut suurkaupungeissa, missä on toimiva joukkoliikenne ja todelliset ruuhkat.  Täällä ruuhkaksi kutsutaan ilmiötä, joka on Helsingin sisääntuloväylillä tunnin verran aamusta ja jonka syntymisen pääsyinä on Helsingin omat katuverkon käytön rajoittamistoimenpiteet.

Ei täällä kehyskunnissa ole ruuhkia.  Tänään ajaessani Klaukkalasta Palojoen kautta toiseen kasvukeskukseen Hyrylään vastaan tuli parikymmentä autoa. Hyvä kun näkivät toisiaan edes peltoaukeilla. Ala siinä sitten niitä verottamaan!

Mikäli haluatte varmistua siitä, että äänenne menee varmasti ruuhkamaksuja vastaan, tervetuloa äänestyspaikoille kirjoittamaan lipukkeeseen 203.

5 kommenttia . Avainsanat: ruuhkamaksut, liikenne, tiet, rautatiet