Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiMinuutin Puoluekokouspuhe Rovaniemellä 2012

Keskiviikko 27.6.2012 klo 10:40 - pk

Hyvä puoluekokousväki

 

Hämäläisten maakuntalaulu päättyy sanoihin, jotka kuvaavat hyvin Rehulan Juhaa, Siinä nimittäin todetaan että “On järkeä, on kuntoa,
jos toimeen tartutaan.”

 

Juhan kohdalla tosin pitää sanoa: “Kun toimeen tartutaan”.  Pitkäaikaisena kansanedustajana, entisenä ministerinä ja eduskunnan  parhaana sosiaali- ja terveysasioiden tuntijana Juha on loistava valinta puolueemme varapuheenjohtajaksi.

 

Tarvitsemme Juhan osaamista, maanläheisyyttä ja yhteistyökykyä tulevissa haasteissa. Vahvan kuntataustan omaavana hän olisi puoluejohdossa vahvistus syksyn kunnallisvaalikampanjassa. Ravimiehenä Juha ei nouse turhaan laukalle vaan jaksaa uupumatta tehdä perustyötä puolueemme menestyksen eteen.

 

Uuden puoluejohdon tueksi tarvitaan puoluetoimistolla jatkamaan kokenut Pappa-Laaninen.

 

Kiitos

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: puoluekokous, keskusta, Rehula, Laaninen

Onko vaalien jälkeistä elämää?

Maanantai 27.10.2008 klo 21:39 - petri kalmi

Tänään oli valtuuston kyselytunti ja Keskustan valtuustoryhmän kokous.  Kokouksessa oli läsnä myös kunnallisjärjestön johtokunta.  Lista-asioiden lisäksi ruodittiin vaaleja.  Vaikka kritiikkiäkin löytyi mm valtakunnallisen kampanjan suhteen totesimme että meillä on loistava yhteen hiileen puhaltava valtuustoryhmä.  Kokouksessa tehtiin valinnat puolueiden välisiin neuvotteluihin.  Neuvotteluihin osallistuvat Kirsti Handolin, Kallepekka Toivonen ja allekirjoittanut, joka toimii myös käsikassarana, mikäli puolueet päättävät pienemmän valmistelevan ryhmän valinnasta edellisten kahden vaalin mukaisesti. 

Tässä vaiheessa haluan vielä kerran esittää kiitokset kunnallisjärjestömme tomeralle puheenjohtajalle Virpi Korhoselle.  Hän oli äärimmäisen aktiivinen ohjatessaan kampanjaamme ja tsempatessaan ehdokkaita useissa ehdokastilaisuuksissa. Hän toimii äänitorvena myös Keskustan puoluevaltuuskunnassa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vaalit, keskusta, neuvottelijat