Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiLuottamushenkilöneuvottelut käyty

Maanantai 8.12.2008 klo 22:41 - petri kalmi

Tänään saatiin päätökseen seuraavaa neljää vuotta koskevat pojat.jpgluottamushenkilöneuvottelut.  Sovimme neuvottelutuloksen allekirjoituksen ensi viikon maanantaiksi.  Luottamushenkilöpaikat jaettiin  matemaattisen mallin mukaisesti, joka noudatti vaaleissa valitun valtuuston kokoonpanoa. 

Joissakin elimissä joku puolue sai enemmän, toisissa taas joku toinen.  Kunnanhallituksen johdossa tulee jatkamaan Kokoomuksen ja valtuuston johdossa Keskustan edustaja. Kunnanhallituksessa tulee olemaan neljä keskustalaista, neljä kokoomuslaista, kaksi sosialidemokraattia ja yksi nelivuotiskausi jaetaan perussuomalaisten ja vihreiden kesken kahden vuoden jaksoiksi. Kiitos kaikille neuvotteluihin osallistuneille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: politiikka, valtuusto, lautakunnat, sopu

Klaukkalan Keskustan johtoon naisenemmistö

Keskiviikko 12.11.2008 klo 22:10 - petri kalmi

Pidimme tänään Suomen Keskustan Klaukkalan paikallisyhdistyksen syyskokouksen.  Kokouksessa oli läsnä lähes parikymmentä putin.jpgosallistujaa. Pääpaino kokouksen virallisessa osuudessa oli henkilövalinnoissa ja menneiden kunnallisvaalien analysoinnissa. Puhuimme myös tulevista luottamushenkilövalinnoista, joille antaa hyvän pohjan se, että Keskustan äänistä kertyi Klaukkalasta yli 35 %.

Jatkan edelleen puheenjohtajana (13. vuosi) ja Handolinin Kirsti varapuheenjohtajana. Kaiken kaikkiaan johtokuntaamme valittiin 60 % naisia! Ne jyrää meitin, kuten Tuntemattomassa aikoinaan sanottiin:-) Loistavia uusia kykyjä kunnalliseen päätöksentekoon.

Kokousta ryyditti pääministerin vierailu. Matti saapui suoraan Moskovan koneelta ja toi Vladimir Putinin tuliset taisteluterveiset Klaukkalan Keskustan paikallisyhdistykselle! Muina tuliaisina oli mm Venäjän puutullien siirtäminen vähintään yhdeksällä kuukaudella.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nainen, politiikka, pääministeri, matti, putin

Maamiinoja ja poikkeusolojen hallintaa

Maanantai 13.10.2008 klo 21:50 - petri kalmi

Minulla on ilo ja kunnia osallistua tämän viikon ajan alueelliseen maanpuolustus.jpgmaanpuolustuskurssiin.  Viikon aikana Etelä-Suomen läänin hallinnon, talouden ja viestinnän avainhenkilöille annetaan rautaispaketti asiakokonaisuudesta, joka käsittelee turvallisuuspolitiikan kokonaisuutta ja eri toimialojen valmistautumista poikkeuksellisiin oloihin.

Asioita tarkemmin miettiessä ei voi olla huolestumatta ajan ilmiöistä.  Nyt rautaesiripun murtumisen jälkeinen 90-luku tuntuu varsin auvoiselta ajalta turvallisuuspoliittisesti ajatellen.  Tämän vuosikymmenen alkua on värittänyt terrorismi, viime aikoina huolta taas on aiheuttanut taloudellinen turvallisuus maailman pankkijärjestelmän natistessa liitoksissaan ja kaikilla on varmaan mielessä 080808, jolloin Venäjä hyökkäsi Georgiaan.

Naapurinamme on suuri karhu, joka ei ole sitoutunut sellaisiin kansainvälisiin sopimuksiin, joka kahlitsisi sen kykyä konventionaaliseen sodankäyntiin.  Siksi minusta oli silkkaa hölmöyttä Suomen luopua maamiinoista ja sulaa hulluutta on harkita miinojen sijaan hankituista rypäleammusaseista luopumista. 

Tämä siis oli omaa mietintää, ei mitään kurssilla opetettua virallista kantaa.

 

2 kommenttia . Avainsanat: maanpuolustus, turvallisuuspolitiikka