Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiOnnistuneet Harjulan iltamat

Sunnuntai 16.11.2008 klo 18:13 - petri kalmi

rock.jpgEilen illalla oli Roinelassa Harjula-Seuran perinteiset iltamat.  Ohjelmassa oli avauspuheeni, tanhuryhmä Lipokkaiden puolituntinen näytös ja kylän uuden bandin Harjula House Bandin loistava konsertti.  Bandin kuudesta jäsenestä ovat Harjulasta Tuokon Niklas ja Seleniuksen Toni. Bandi veti kolme 40 minuutin settiä todella hyvää rockia ja tanssimusiikkia. Hyviä covereita kuusikymmenluvulta aina nykypäivään. Erillisen huomion ansaitsee bandin laulusolisti, Kankaan Veera.  Tytössä on kykyä ja karismaa suureksikin lavatähdeksi! 

Lavalle saatiin pariinkin otteeseen Sir Amateurs!  Vanhemmat kyvyt osoittivat myös että kyllä taitoa ja asennetta löytyy etenkin rockin soittoon!

Paikalla oli ilahduttavan paljon väkeä, noin 150!.  Lipokkaat hoitivat hienosti järjestyksenpidon, puhvetin ja arpajaiset.  Erillinen kiitos seuramme jäsenelle Härkösen Pirjolle, joka oli järjestelyiden takana.

Ensi vuonna on sitten Seuran 30-vuotisjuhlat.  Ohjelmassa on varmaan hieman enemmän juhlallisuuksia mutta uskon, että peruskonsepti kylän oman bandin kanssa on jälleen se runko, joka saa ihmiset viihtymään.

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: harjula, iltama, tanssi , musiikki

Harjula Seuran iltamat 15.11

Torstai 30.10.2008 klo 21:28 - petri kalmi

Tervehdys kaikki harjulalaiset ja Harjulasta kiinnostuneet.  Joka syksyiset Harjula Seuran Iltamat järjestetään Klaukkalan roinela.jpgnuorisoseurantalo Roinelassa lauantaina 15.11 klo 19.

Ohjelmassa tanssiesityksiä ja ennen kaikkea tanssia.  Tilaisuudessa soittaa Harjula House Band ja toiveena olisi saada lavalla piipahtamaan myös maankuulu Sir Amateurs, tietenkin Harjulasta. 

Paikalla on Puhvetti, mutta jos haluaa miestä väkevämpää tulee ottaa omat juomat mukaan. 

Lipun hinta on symbolinen 2,50 €. Lippuja saa mm allekirjoittaneelta ja Harjulan Kioskista.  Muita myyjiä ovat Helojoen Martti, Härkösen Pirjo ja Pyyn Kirsi.  Tervetuloa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: harjula, tanssi, iltama