Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Petri Kalmi
Jokipalstatie 24
01840 Klaukkala
044 357 0808
pk@petrikalmi.fiSähkön valoa ja voimaa tapahtuma

Lauantai 11.10.2008 klo 15:03 - petri kalmi

Vierailin tänään Rajamäen uimahallissa järjestetyssä Nurmijärven Sähkön Valoa ja Voimaa -tapahtumassa. Tilaisuudessa jaettiin uimahalli2.jpgerilaista informaatiota energian järkevästä käytöstä, tarjottiin hernekeittoa ja ohjattiin asiakkaita ilmaisille kuntosalikursseille.  Mm Pumppi ja Easy line sekä Vesijuoksu ja Hydrospinning olivat ohjelmassa.  Ko lajien nimistä en ymmärrä muuta kuin sanan vesi mutta kyllä siellä tuntui osallistujille tulevan hiki.  Seurasin katseella.

 Seurasin myös muuta uimahallin käyttöä. Jälleen kerran tuli selville se, että meille Klaukkalaan tarvitaan ehdottamasti oma uimahalli.  Sen verran täynnä Rajamäen halli oli.

 Palatessani kävin katsomassa eri puolueiden ehdokkaiden esiintymisiä kolmen suurimman taajaman S-Markettien edustoilla.  Herätti monenlaisia mietteitä.  Kuinkahan ihastunut on nuori äiti koittaessaan tunkeutua tihkusateessa kolmen pienen lapsen ja ostostensa kanssa tusinan esitteitään tuputtavan ehdokkaan muurin lävitse kaupan ovella?

Ensi sunnuntaina on  Klaukkalan syysmarkkinat.  Siellä on tilaa esitellä itseään ja asiaansa.  Tervetuloa piipahtamaan ja hakemaan esitteen lisäksi vaikkapa ilmapallo!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sähkö, tapahtuma, uimahalli, klaukkala